Tóth Bertalan: az MSZP készen áll az újabb rendszerváltásra

2019. október 19. szombat 14:35

Tóth Bertalan: az MSZP készen áll az újabb rendszerváltásra

Tovább kell építeni az ellenzéki szövetséget, egy új országot kell építeni, az MSZP készen áll az újabb rendszerváltásra - jelentette ki az ellenzéki párt elnök-frakcióvezetője szombaton Budapesten, az önkormányzati választás eredményét értékelő választmányi ülés szünetében tartott sajtótájékoztatón. 

 

 

Tóth Bertalan közölte, az ellenzéki szövetségen belül az MSZP is óriási sikereket ért el, mivel közel 350 önkormányzati képviselőt és 48 polgármestert adott a párt.

Elmondta, azt kérte a megválasztott polgármestereiktől, önkormányzati képviselőiktől, ne kössenek nemtelen alkut a hatalom embereivel helyben, minden egyes lépésük a helyben élők érdekét szolgálja.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP választmányának elnöke - szintén a megválasztott képviselőknek címezve szavait - azt kérte: érvényesítsék "az MSZP legszentebb politikáját", a társadalmi igazságosságot, a szolidaritást.

Képünkön:  Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) választmányi elnöke, Tóth Bertalan pártelnök és Horváth Csaba Zugló, az ellenzéki összefogás megválasztott MSZP-s polgármestere (b-j) a Szabad városokból szabad országot építünk címmel tartott sajtótájékoztatón Budapesten, a Villányi úti Konferenciaközpontban 2019. október 19-én.

MTI - Fotó: MTI/Mónus Márton